Hulp bij invullen B&O formulier

Het jaarlijkse Beoordelings- en Ontwikkelingsgesprek (B&O) met je leidinggevende biedt je de gelegenheid om het naast je huidige functioneren te hebben over je ontwikkelingsmogelijkheden. Je toekomst. Waar kun je nog groeien? Wat zijn je wensen? Iets om goed bij stil te staan dus. Over het algemeen vinden we zulke gesprekken voeren best lastig. Goed verwoorden hoe het nu echt gaat en wat je graag nog zou willen doen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Maar de verantwoordelijkheid ligt wel bij jou. Bereid je B&O gesprek dus goed voor. De FNV vakbondsfunctionaris kan je hierbij helpen.

Een goede voorbereiding draagt bij aan een succesvol gesprek: tips & trics
De Universiteit Utrecht maakt gebruik van het B&O formulier. Dit B&O formulier bevat alle relevante bespreekonderwerpen en wordt gebruikt voor alle medewerkers van de Universiteit. Als medewerker dien je voor het gesprek, onderdeel A van het formulier {voorbereiding medewerker} in te vullen. Hierin kun je tevens aangeven op welke wijze je je verder wilt ontwikkelen.

Een goede voorbereiding van zowel jou als je leidinggevende op het B&O gesprek is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je tijdens een gesprek helder hebt wat je graag wilt zeggen en dat je dit gemotiveerd kunt onderbouwen. Ook het vooraf vragen van feedback aan collega’s kan je helpen aan zelfinzicht en
richting geven aan je (professionele) ontwikkeling.

Wil jij hulp/advies bij de voorbereiding op het B&O gesprek?

De vakbondsfunctionaris FNV, Erik Hendriksen, helpt je graag. Stuur een email naar: fnv@uu.nl t.n.v. Erik Hendriksen of maak gebruik van het contactformulier op de contactpagina van deze website.