Medezeggenschap

verkiezingen voor de Personeelsgeleding van de Faculteitsraad Geesteswetenschappen

Dit jaar vinden de tweejaarlijkse verkiezingen voor de Personeelsgeleding van de Faculteitsraad Geesteswetenschappen plaats van 8 tot en met 10 mei a.s. Conform artikel 1 van het Kiesreglement GW kunnen de vakbonden medewerkers die lid zijn van de bond voordragen.
De kandidaatstelling vindt plaats van 7 maart tot en met 6 april a.s

Je kunt dus als vakbondslid gemakkelijk worden voorgedragen als kandidaat zodat we wellicht daarmee ons FNV-geluid kunnen laten horen binnen de Faculteitsraad Geesteswetenschappen.

Werk je bij Geesteswetenschappen en lijkt het je wat om in de faculteitsraad te komen? Neem dan contact met me op.

De benodigde formulieren voor de kandidaatstelling kan iedereen die dat wil bij mij krijgen. Ook ondersteuning bij het kandideren of extra informatie verstrek ik graag! Stuur me vooral eenmailtje of bel als je meer wilt weten.

Wil je meer weten over medezeggenschap? Lees dan ook het interview met Harmen Binnema. Hij is welliswaar voorzitter van de U-raad maar het biedt vele aanknopingspunten voor het werk binnen verschillende medezeggenschapsorganen.

Geplaatst in Nieuws, Nieuwsbrief.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *