Actie week 11-16 maart

De demonstratie tegen de afbraak van het onderwijs van vrijdag 14 december waarin hoogleraren, docenten, ondersteunend personeel en studenten demonstreerde bij OCW (het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) om de minister wakker te schudden was een groot succes! De opkomst was geweldig en de demonstratie verliep met veel lawaai! Een positieve reactie van de minister bleef echter uit!
Daarom zullen er in de week van 11-16 maart weer acties gevoerd worden door FNV Onderwijs en Onderzoek samen met AOb. De bonden roepen leden uit alle onderwijssectoren op om mee te doen. De week wordt afgesloten met een landelijke onderwijsstaking op 15 maart op het Malieveld in Den Haag.
Wat we willen? Investeer 1,15 miljard achterstallige financiering in het Wetenschappelijk Onderwijs, Schrap de doelmatigheidskorting en de extra korting op het onderwijsdeel van de lumpsum Investeer de vrijgekomen gelden van het leenstelsel in extra docenten.

Geplaatst in Nieuws.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *