De nieuwe CAO-NU is een feit

Op 8 juni jl. sloot de stemming over het onderhandelaarsakkoord voor de cao Nederlandse Universiteiten (NU). Een ruime meerderheid (77%) van de leden heeft ingestemd met het akkoord. Ook bij de andere bonden en bij de werkgevers wordt het akkoord gesteund. Daarmee is de nieuwe cao met een looptijd van 1 april 2022 tot 1 april 2023 een feit.

Het akkoord

Wil je weten wat dit voor jou betekent? Lees het onderhandelaarsakkoord in z’n geheel terug. Of bekijk de Engelse versie.

Draag bij aan jouw cao

FNV Onderwijs & Onderzoek behartigt jouw belangen dankzij iedereen die lid is. Ben je nog geen lid, maar vind je het wel belangrijk dat wij een cao afspreken? Wil je dat jouw stem voortaan ook meetelt in de ledenraadpleging? Dan is dit het juiste moment om lid te worden. Of maak een ander lid en verdien een tientje.

Geplaatst in Nieuws.