19 okt

FNV op de bres voor beurspromovendi!

Op initiatief van de FNV hebben FNV, AOb, CNV en PNN een brief naar het college van bestuur gestuurd met daarin de oproep om het besluit over de 4% verhoging van het salaris van beurspromovendi te heroverwegen.

Er is de afgelopen tijd veel onrust ontstaan onder de beurspromovendi toen eenmaal bleek dat het CvB besloten had maar een verhoging uit te voeren van 4% terwijl contractueel de verhoging gelijk zou moeten zijn aan de inflatiecorrectie van 9.6%. Wij als FNV zien dit als contractbreuk en zijn van mening dat het college dit besluit zou moeten heroverwegen.

Gelukkig staan we daarin niet alleen en is inmiddels ook vanuit diverse gremia duidelijk de boodschap naar buiten gekomen dat het college dit besluit moet heroverwegen. Mocht het college van mening zijn dat het besluit toch moet blijven staan, dan overwegen wij als FNV verdere (juridische) stappen te ondernemen namens de beurspromovendi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *