29 sep

Webinars in oktober

Onze collega vakbond, de AOB, organiseert in oktober een aantal Webinars die ook voor ons als FNV leden interessant kunnen zijn. De Webinars zijn ook voor niet leden van de AOB toegankelijk en wij ondersteunen dit initiatief van harte. Bij deze een overzicht met verwijzingen naar meer informatie over de Webinars.

1. Thema: hoe werkt jouw cao (Nederlandse Universiteiten). Wanneer heb je bijvoorbeeld recht op verlenging van je contract? En wanneer moet het een vast contract worden?
Webinar op woensdagavond 5 oktober 2022, Taal: Engels
U kunt zich via deze link inschrijven. https://www.aob.nl/agenda/hoe-werkt-jouw-cao-nu/

2. Thema: sociale veiligheid en grensoverschrijdend gedrag in het hoger onderwijs.
Wetenschapscollege op woensdagavond 12 oktober 2022, Taal: Nederlands. Vragen stellen in Engels mogelijk.
U kunt zich via deze link inschrijven.

In het eerste deel van de bijeenkomst geeft Marijke Naezer een lezing, gebaseerd op haar eigen onderzoek naar sociale veiligheid en grensoverschrijdend gedrag in het hoger onderwijs. Marijke gaat in op verschillende vormen van grensoverschrijdend gedrag, de factoren die dit gedrag in de hand werken, de gevolgen en mogelijke oplossingsrichtingen. In het tweede deel van de bijeenkomst is interactief. We gaan in gesprek over sociale (on)veiligheid in het hoger onderwijs: hoe wordt sociale veiligheid gewaarborgd, werken de systemen, wat gaat er goed en wat kan beter, welke inspirerende voorbeelden verdienen navolging?

3. Thema: dit moet je weten als je in dienst treedt.
Webinar op woensdagavond 19 oktober 2022, Taal: Engels.
U kunt zich via deze link inschrijven.
Wat hoort tenminste in uw contract te staan? Bent u in de juiste functie en functieniveau ingedeeld en wat hoort u te verdienen? Waar kunt u terecht bij problemen?

4. Thema: hoe geef jij nog beter les?
Webinar op woensdagavond 26 oktober 2022, Taal: Nederlands.
U kunt zich via deze link inschrijven. https://www.aob.nl/agenda/hoe-geef-jij-nog-beter-les/
Leer interactief presenteren met hulp van theatertechnieken. Pak de aandacht van studenten en houd deze moeiteloos vast. Details volgen na inschrijving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *