01 mrt

Uitnodiging FNV CAO ophaalsessie

Ook aan het begin van dit jaar zijn wij als FNV al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe CAO die vanaf april 2022 moet gaan gelden. Ook nu willen we weer bij zoveel mogelijk collega’s informatie verzamelen over wat jullie nu echt belangrijk vinden om terug te zien in onze CAO. Hiervoor organiseren wij op woensdagmiddag 9 maart aanstaande van 12.30 tot 14.00 uur een vrij toegankelijke digitale bijeenkomst voor zowel leden als niet leden binnen de RUG.

Enkele voorbeelden van onderwerpen die we willen bespreken zijn:

  • de looneis
  • loopbaanbeleid en bevorderingen
  • herinrichting van de lagere salarisschalen (schalen 1 t/m 6)
  • het voor medewerkers in een tenure track contract mogelijk maken om door te groeien naar een hogere WP-functie en weg van het ‘up-or-out-beleid’
  • het vitaliteitspact verbeteren

Maar ook andere onderwerpen waarvan jullie vinden dat deze meegenomen zouden moeten worden willen we graag bespreken. Want deze sessie is juist bedoeld om jullie inbreng op te halen. Tijdens de bijeenkomst zal onze onderhandelaar namens de FNV, Jan Boersma, aanwezig zijn om algemene informatie te geven over het CAO traject en hij kan uiteraard ook vragen beantwoorden die tijdens de sessie worden ingebracht. Eventuele presentaties worden in het Nederlands gegeven, vragen stellen kan zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wil je bij de sessie aanwezig zijn dan kun je je hiervoor opgeven via het e-mail adres fnv@rug.nl (*). We sturen je dan tegen die tijd een link naar de bijeenkomst. Als je niet mee kunt doen aan de sessie nodigen we je uit om je ideeën of suggesties naar hetzelfde e-mail adres te sturen.

Wij roepen jullie ook op om deze uitnodiging onder zoveel mogelijk collega’s van ons te verspreiden binnen de organisatie.

(*) Je deelname wordt niet geregistreerd; de bijeenkomsten worden niet opgenomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.