15 sep

Webinar Hybride werken op 22 september

Op woensdagmiddag 22 september organiseren wij samen met de FNV aan de UvA een Webinar over hybride werken onder de titel

‘Terug naar de Campus’

We merken dat er veel vragen leven nu we langzamerhand met elkaar weer terugkeren naar de Universiteit. Vragen zoals het recht op een werkplek op de campus, de verplichting tot fysiek onderwijs geven bij oplopende besmettingen, het intellectueel eigendom van uw online cursus of de mogelijkheid om thuis te kunnen werken.

De Webinar wordt gehouden van 14.00 tot 15.30 met een uitloop tot 16.00 uur. Eerst zal onze bestuurder Jan Boersma een inleidend verhaal houden over de nieuwe CAO en hoe de afspraken over hybride werken daarin uitgelegd moeten worden. Daarna willen we in verschillende kleinere groepen (afhankelijk van het aantal deelnemers) met elkaar in discussie gaan over jullie eigen ervaringen tot nu toe.

Iedereen die mee wil doen aan deze interactieve Webinar kan zich via fnv@rug.nl aanmelden. Je ontvangt dan in de week van 22 september een link waarmee je hieraan kunt deelnemer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.